Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Διαψεύδει δημοσίευμα ο Γιάννης Ραγκούσης,

Διαψεύδει δημοσίευμα ο Γιάννης Ραγκούσης,

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Διαψεύδει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα»,  ότι «σκορπάει χρήμα σε ημετέρους». Ο ίδιος στην ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «εντελώς ψευδές και παραπειστικό» το δημοσίευμα, αν και διαψεύδει ότι χορηγήθηκαν πλασματικές υπερωρίες…

 «Από τη μοναδική απόφαση που έχει ληφθεί για τις υπερωρίες των εργαζομένων στους οποίους αναφέρεται το δημοσίευμα, προκύπτει ότι για το τρίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2010 θα αποζημιωθούν με ποσό που συνολικά δεν θα υπερβαίνει τις 100.000 ευρώ.

Αντίθετα, κατά το έτος 2009, για το ίδιο τρίμηνο και για τους ίδιους υπαλλήλους είχε διατεθεί ποσό 208.250 ευρώ για μεγαλύτερο αριθμό υπερωριών που τους είχε εγκριθεί. Συνεπώς, από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει, για οποιονδήποτε καλόπιστο παρατηρητή, ότι μόνο για το πρώτο τρίμηνο εξοικονομούνται 108.250 ευρώ από τη συγκεκριμένη μόνο δαπάνη» αναφέρεται  συγκεκριμένα στην ανακοίνωση - απαντηση του υπουργού Εσωτερικών.

Όμως, από την απάντηση Ραγκούση  στο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται συγκεκριμένο ΦΕΚ, δεν προκύπτει από πουθενά διάψευση αυτής καθεαυτής της χορήγησης πλασματικών υπερωριών.

Απλώς, υποστηρίζει ότι αυτές μειώθηκαν, σε σχέση με αυτές που ενέκρινε ο προκάτοχός του Προκόπης Παυλόπουλος.  Η συγκεκριμένη πρακτική, αδιαφανής ούτως ή άλλως και μία από τις «πληγές» της σημερινής δημοσιονομικής κατάστασης, όπως φαίνεται συνεχίζεται, με βάση το γεγονός τουλάχιστον ότι ο αρμόδιος υπουργός  δεν διαψεύδει κάτι τέτοιο.  






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο