Αρχική | Κόσμος | Έλληνες κομάντος ψάχνουν τον σεΐχη του Άμπου Ντάμπι

Έλληνες κομάντος ψάχνουν τον σεΐχη του Άμπου Ντάμπι

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Έλληνες κομάντος ψάχνουν τον σεΐχη του Άμπου Ντάμπι

Έλληνες κομάντος-διασώστες στάλθηκαν στο Ραμπάτ του Μαρόκου για να συνδράμουν στις έρευνες για τον σεΐχη του Άμπου Ντάμπι Αχμέντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν που η τύχη του αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή ύστερα από αεροπορικό ατύχημα.

Με μεταγωγικό αεροσκάφος C-27J αναχώρησαν από την Ελευσίνα 8 επίλεκτοι διασώστες της Πολεμικής Αεροπορίας προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τον σεΐχη του Άμπου Ντάμπι.

Οι Έλληνες διασώστες που ανήκουν στη 31 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων, έχουν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για έρευνα τόσο στη στεριά όσο και μέσα στο νερό.

Ακόμη και οι έρευνες διεξάγονται με άκρα μυστικότητα και είναι άγνωστο ποια θα είναι η συνδρομή των ελλήνων διασωστών 3 ολόκληρες ημέρες μετά το ατύχημα. Οι επίλεκτοι της 31 ΜΕΕΔ θα αφιχθούν στη Ραμπάτ περί τις 9 το βράδυ, ώρα Ελλάδας. 

Το αεροπορικό ατύχημα έγινε σε λίμνη νοτιοανατολικά της πόλης του Ραμπάτ. Οι αιτίες και οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν μυστηριώδεις καθώς ο πιλότος του ανεμοπτέρου, βρέθηκε σώος, ενώ αγνοείται η τύχη του σεΐχη ο οποίος μάλιστα είναι αδελφός του εμίρη του Άμπου Ντάμπι, ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Η οικογένειά του αγόρασε μάλιστα προσφάτως, δια της Άμπου Ντάμπι Μαρ, το 75% των μετοχών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Σημειώνεται ότι το περιοδικό Forbes τοποθετεί τον σεΐχη Αχμέτ στο Νο 27 ανάμεσα στους πιο ισχυρούς ανθρώπους στο κόσμο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο