Αρχική | Αθλητικά | Τα νέα του Ολυμπιακού

Τα νέα του Ολυμπιακού

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τα νέα του Ολυμπιακού

Το όνομά του έχει γίνει πολλάκις σύνθημα στα χείλη των φίλων του Ολυμπιακού, όπως και χθες (28/3), απόδειξη της κακής πορείας των Ερυθρόλευκων. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι και επίσημα, πλέον, από τα χείλη της διοίκησης ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο των Πειραιωτών. Οριστικοποίησε το Λαυρεντιάδης το ποσοστό του στο 20% στην ΠΑΕ. Τι είπε ο Ρογκόπουλος στα αποδυτήρια για τον ρόλο και το όραμα του Κύπριου επιχειρηματία!

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό (28/3) παιχνίδι ήταν απαράδεκτη, αλλά παρ' όλα αυτά ο κόσμος των Ερυθρολεύκων έστησε το δικό του πάρτι στις εξέδρες. Καθώς τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν με κύριο αποδέκτη τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί των Πειραιωτών υποστήριξαν την ομάδα τους μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με την Ξάνθη, ζητώντας τη νίκη.

Ωστόσο, ακόμη και όταν αυτή δεν επιτεύχθηκε, τα γιουχαΐσματα έμειναν σε ένα..... λογικό πλαίσιο, το οποίο περιλάμβανε και την επιθυμία του κόσμου για επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Το όνομα του «Τσινγκούρι» ακούστηκε και πάλι ρυθμικά, ενώ οι οπαδοί ζητούσαν και πάλι την επιστροφή του από τον Σωκράτη Κόκκαλη.
 
Και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, φαίνεται ότι δεν θα τους χαλάσει το χατίρι. Τι σημαίνει αυτό; Από τον Ολυμπιακό παραδέχονται πλέον και επίσημα ότι η κουβέντα με τον Βάσκο τεχνικό θα ξεκινήσει από συγκεκριμένη βάση και επιθυμία όλων είναι να έχει συγκεκριμένο... προορισμό: την επιστροφή του Βαλβέρδε στον Πειραιά.
 
Πώς θα γίνει αυτό;
 
Από σήμερα (29/3) θα ξεκινήσουν οι ενέργειες, ώστε το θέμα να προχωρήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εξάλλου, οι Ερυθρόλευκοι παραδέχονταν ότι από σήμερα ανοίγει και πάλι ο δίαυλος επικοινωνίας με τον «Τσινγκούρι». «Το είχαμε αφήσει το θέμα λίγο τις τελευταίες ημέρες, αλλά από αύριο (σήμερα) θα επανέλθουμε δυναμικά», επεσήμαναν αρμοδίως επίσημα χείλη της ΠΑΕ, δίνοντας το στίγμα για την επόμενη ημέρα. Βέβαια, η σημερινή ημέρα δεν θα περιλαμβάνει εξελίξεις μόνο στο ζήτημα του νέου προπονητή, αλλά και σ' αυτό των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, την περασμένη εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ενώ έχει γίνει και καταγγελία στη Σούπερ Λίγκα, η οποία δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για να καταδικάσει την επίθεση στο πούλμαν και τους παίκτες.

Δυναμικό μπάσιμο Ρογκόπουλου

Εχει γίνει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης βάζει άλλα 10 εκατ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Και φτάνοντας συνολικά τα 20 εκατ. ευρώ κάνει δικό του το 20% της ΠΑΕ. Με την προοπτική, σταδιακά, τη συνιδιοκτησία και κάποια στιγμή τη διαδοχή του Σωκράτη Κόκκαλη.
 
Σημειώσαμε μάλιστα ότι ο επιχειρηματίας έχει ήδη «δείξει» και τον «δικό του» άνθρωπο που θα βγει μπροστά. Τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» Αντώνη Ρογκόπουλο, ο οποίος προσεχώς όχι απλά θα είναι στο Δ.Σ. του Ολυμπιακού, αλλά θα στέκεται και στο πλευρό του Γιάννη Χρυσικόπουλου για την ευθύνη λειτουργίας της ΠΑΕ. Ο Ρογκόπουλος ήταν πριν από δέκα ημέρες στο Μπορντό. Hταν πριν από μια βδομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 
Και χθες;
 
Χθες (28/3) ήταν η ώρα να μπει για πρώτη φορά στα αποδυτήρια των Ερυθρολεύκων. Ο Ρογκόπουλος και ο Κυριακίδης (ο άλλος συνεργάτης του Λαυρεντιάδη που θα μπει στο Δ.Σ) κατέβηκαν πριν από το χθεσινό ματς στα αποδυτήρια της ομάδας και ζήτησαν να μιλήσουν στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τους ποδοσφαιριστές.

«Είμαι ο Αντώνης Ρογκόπουλος, συνεργάτης του κ. Λαυρεντιάδη», συστήθηκε και μπήκε στο ενδιαφέρον μέρος της επίσκεψής του στα αποδυτήρια: «Ο κ. Λαυρεντιάδης δραστηριοποιείται στον Ολυμπιακό μαζί τον κ. Κόκκαλη. Είναι επιχειρηματίας με υψηλούς στόχους και έχει όραμα για τον Ολυμπιακό. Θέλει να τον κάνει καλύτερη ομάδα. Oχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είμαστε δίπλα στην ομάδα και ήρθα εκ μέρους του κ. Λαυρεντιάδη να σας πω πως αν κερδίσετε την Ξάνθη έχετε 200.000 ευρώ πριμ.

Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι για την προσπάθεια και τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε λοιπόν να σας προσφέρουμε 200.000 ευρώ ως πριμ για τη νίκη αυτή, αρκεί να κερδίσετε σήμερα και την Ξάνθη (σ.σ.: κάποιοι ποδοσφαιριστές έλεγαν ότι το ποσό του πριμ δεν ήταν 200.000, αλλά 300.000 ευρώ)».
 
Το πριμ (που ερχόταν από την εταιρία Alapis του Λαυρεντιάδη) όμως οι παίκτες το έχασαν πανηγυρικά με την απαράδεκτη εμφάνισή τους. Αυτό όμως λίγη σημασία έχει. Το σημαντικό είναι ότι σε μέρες που περιμένουμε να γνωστοποιηθούν οι εξελίξεις στα διοικητικά, να ανακοινωθεί η άνοδος του ποσοστού Λαυρεντιάδη στο 20%, οι δύο στενοί συνεργάτες του μπαίνουν για πρώτη φορά στα αποδυτήρια και πλησιάζουν τόσο την ομάδα. Ενδιαφέρον έχει να σημειώσουμε και άλλα δύο στοιχεία.

Πρώτον, χθες (28/3) το πρωί στον Ρέντη εμφανίστηκαν τέσσερις ρεφλεξιολόγοι. Και πήγαν εκεί για να βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειάζεται η ομάδα, όπως είπαν. Με εντολή Κυριακίδη, όπως επίσης είπαν, και αυτό είναι που έχει τη σημασία του.

Δεύτερον, χθες (28/3) το βράδυ, για περίπου μιάμιση ώρα μετά τη λήξη του ματς, στη σουίτα του Σωκράτη Κόκκαλη ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είχε συνεργασία με το επιτελείο του (Ρογκόπουλος, Κυριακίδης). Στις έντεκα παρά τέταρτο αποχώρησαν από το φαληρικό στάδιο όλοι μαζί. Και άπαντες αρνήθηκαν να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου που τους περίμεναν.
 
Η ουσία είναι ότι από σήμερα (29/3) κιόλας περιμένουμε εξελίξεις. Εξελίξεις που θα οριστικοποιούν την «αλλαγή σκηνικού» στο Λιμάνι, με τον Λαυρεντιάδη να στέκεται δίπλα πια στον Σωκράτη Κόκκαλη.

exedra






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο