Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Την Κύπρο επισκέπτεται ο Γ.Παπανδρέου

Την Κύπρο επισκέπτεται ο Γ.Παπανδρέου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει στις 12 Αρπιλίου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Κατα την παραμονή του θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και θα έχει συναντήσεις με τους αρχηγούς των κυπριακών κομμάτων.

Σύμφωνα με Το Βήμα, Ο κ. Χριστόφιας είχε προσκαλέσει τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Κύπρο και να συμμετάσχει σε συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, σε μια προσπάθεια να κλείσει το εσωτερικό μέτωπο, μετά την αποχώρηση του σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ από τη συγκυβέρνηση και την απειλή για αποχώρηση και του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), στο οποίο ανήκει ο υπουργός Εξωτερικών Μ.Κυπριανού, αλλά και ο πρόεδρος της Βουλής Μάριος Κορογιάν.

Τα δύο αυτά κόμματα αποδοκιμάζουν τους χειρισμούς Χριστόφια στο Κυπριακό. Η επίσκεψη Παπανδρέου στη Λευκωσία έχει, όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές στην Κύπρο, «κομβική σημασία» για τον πρόεδρο Χριστόφια, ο οποίος προσδοκά ότι οι τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και η στήριξη που θα του παρέχει στους χειρισμούς του στο Κυπριακό θα συμβάλουν στην εδραίωση ενός καλύτερου κλίματος στο εσωτερικό μέτωπο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο