Αρχική | Πολιτική | Χρυσοχοΐδης: Υπάρχει μια ολόκληρη νέα γενιά τρομοκρατών

Χρυσοχοΐδης: Υπάρχει μια ολόκληρη νέα γενιά τρομοκρατών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Χρυσοχοΐδης: Υπάρχει μια ολόκληρη νέα γενιά τρομοκρατών

Το ενδεχόμενο να ενταθούν οι ταραχές καθώς οι πολίτες θα νιώθουν τα αυστηρά μέτρα να τους επηρεάζουν αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στο περιοδικό New Statesman, απαντώντας σε ερώτημα ότι υπάρχουν ανησυχίες πως εξτρεμιστικές οργανώσεις θα εκμεταλλευθούν αυτή την αναταραχή για να χτυπήσουν.

«Υπάρχει μια ολόκληρη νέα γενιά τρομοκρατών, πολλοί από ευκατάστατες οικογένειες, που τους αρέσει να βάζουν βόμβες και να σκοτώνουν» δήλωσε ο υπουργός, που χαρακτηρίζεται από την δημοσιογράφο του περιοδικού ως «ο πιο ειλικρινής, αξιοπρεπής και κοσμοπολίτης πολιτικός που είχε ποτέ η χώρα».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δηλώνει ότι εκτός από την ακύρωση της προόδου της χώρας από την προηγούμενη κυβέρνηση, το πολιτικό πατρονάρισμα της δημόσιας διοίκησης οδήγησε στην εξαφάνιση και την παραποίηση στοιχείων.

Στο κείμενο που συνοδεύει την συνέντευξη, επισημαίνεται από την αρθρογράφο ότι «οι έλληνες κατά βάθος το ήξεραν ότι εκεί θα οδηγούσαν τα πράγματα σε μια χώρα που όλοι θέλουν δυο σπίτια και τρία αυτοκίνητα αλλά φοροδιαφεύγουν και παρανομούν» με αποτέλεσμα «τώρα η χώρα να αποτελεί διεθνώς το παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς ζει την πρώτη τόσο έντονη πολιτική ταραχή μετά την κατάρρευση της χούντας».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr