Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα θα πραγματοποιήσει από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Τετάρτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από πρόσκληση του ομολόγου του Ανατόλι Σερντιούκοβ, με τον οποίο θα έχει συνομιλίες για όλο το φάσμα των ελληνορωσικών σχέσεων σε θέματα άμυνας και ασφάλειας.

Ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί επίσης με τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικοτεχνικής Συνεργασίας Μιχαήλ Δημήτριεφ, με τον πρόεδρο της κρατικής εταιρείας εξοπλισμών (Rosoboronexport) Ανατόλι Ισάικιν, καθώς και με τον γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας κ. Νικολάι Πατρουσέφ.

Αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη διμερή αμυντική και στρατιωτική συνεργασία, τις σχέσεις Ε.Ε. και Ρωσικής Ομοσπονδίας, τις σχέσεις Ρωσικής Ομοσπονδίας και ΝΑΤΟ, καθώς και θέματα αμυντικοτεχνικής συνεργασίας στο πλαίσιο των διακρατικών συμβάσεων που έχουν συναφθεί πριν τον Οκτώβριο του 2009.

Η επίσκεψη του ΥΕΘΑ πραγματοποιείται σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης του Πρωθυπουργού. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο