Αρχική | Οικονομία | Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στους κόλπους της ΕΕ

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στους κόλπους της ΕΕ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στους κόλπους της ΕΕ

Στη βελγική πρωτεύουσα βρίσκεται ήδη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να λάβει μέρος στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Σύνοδος θεωρείται κρίσιμη, καθώς πραγματοποιούνται πυρετώδεις διαβουλεύσεις στους κόλπους της ΕΕ και της Ευρωζώνης για τη σύσταση μηχανισμού στήριξης προς την χώρα μας, εναντίον τόσο της κρίσης όσο και των επιθέσεων των κερδοσκόπων.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός είχε και αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπέ, ενώ αργότερα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα του σημερινού Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Στι μεταξύ, οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης "προχωρούν σπιθαμή προς σπιθαμή"στις συνομιλίες σχετικά με την κρίση χρέους της Ελλάδας και μία ειδική σύνοδος των ηγετών της ζώνης του ευρώ είναι ακόμη πιθανό να διεξαχθεί αργότερα σήμερα μετά από την πρώτη ημέρα της συνόδου κορυφής της ΕΕ,ανέφεραν ευρωπαίοι διπλωμάτες.

"Προχωρούν σπιθαμή προς σπιθαμή",δήλωσε μία πηγή της ΕΕ ύστερα από τις συνομιλίες που είχαν αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και ο έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο