Αρχική | ShowBiz | Έλλη Κοκκίνου: Μια χαρά, φιλιά πολλά

Έλλη Κοκκίνου: Μια χαρά, φιλιά πολλά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Η Έλλη Κοκκίνου, που το Πάσχα θα πάει στη Νάξο, ολοκλήρωσε χθες αργά το βράδυ τη μετακόμιση στο καινούργιο της σπίτι στα Νότια Προάστια και η κάμερα του star «παραμόνευε» στο σκοτάδι… μέχρι που η Έλλη βγήκε στο μπαλκόνι της και με ανεβασμένη διάθεση μας μίλησε από ψηλά…

Η τραγουδίστρια, φορώντας μία φόρμα κι ένα φούτερ που όμως αναδείκνυαν το καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο σώμα της, δε δίστασε όχι μόνο να μας μιλήσει αλλά να κάνει και χιούμορ. Δείχνοντας έτσι πως τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και πως εκείνη θα κάνει μία νέα αρχή, γυρίζοντας μια για πάντα σελίδα στη ζωή της.

Η γλυκιά Έλλη χαιρέτισε τον ρεπόρτερ του Star και στην ερώτηση εάν είναι καλά, απάντησε: «Μια χαρά, φιλιά πολλά και να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ».
Τέλος αστειεύτηκε κιόλας, προσκαλώντας τον ρεπόρτερ του star να τη βοηθήσει με την τακτοποίηση των πραγμάτων ενώ στο αν προχωρά η διαδικασία έκδοσης διαζυγίου, είπε: «Όλα καλά», αποφεύγοντας έτσι να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.

star

 






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο