Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Η τουρκική προκλητικότητα δεν πρέπει να μένει αναπάντητη

Η τουρκική προκλητικότητα δεν πρέπει να μένει αναπάντητη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Την ανάγκη να απαντά η κυβέρνηση στην τουρκική προκλητικότητα και διπλωματικά και προληπτικά, επισημαίνει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Θ.Λεονταρίδης σε δήλωσή του, υπενθυμίζοντας ότι ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς έθεσε το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο στην πρόσφατη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

Ο κ.Λεονταρίδης υπογραμμίζει ότι είναι τακτική η εμφάνιση τουρκικών πολεμικών πλοίων στα ανοιχτά του Σουνίου,ενώ ακόμη και χθες τουρκική κορβέτα έπλεε δυτικά της Άνδρου.

«Η συχνότητα αυτών των διελεύσεων,όμως,αποκτά πλέον τη δική της σημασία.Την ίδια ανησυχητική σημασία που έχει η αύξηση των τουρκικών προκλήσεων στον αέρα, προκλήσεων ακόμη και έναντι πτητικών μέσων της FRONTEX. Η Κυβέρνηση οφείλει να απαντά ακαριαία και αποφασιστικά σε αυτές τις προκλήσεις. Και διπλωματικά και αποτρεπτικά γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες εξελίξεις έστω από μεμονωμένα και τυχαία συμβάντα τα οποία δεν μπορεί κανείς απολύτως να αποκλείσει», πρόσθεσε.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο