Αρχική | Ελλάδα | Αποφασίζει για νέες κινητοποιήσεις η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Αποφασίζει για νέες κινητοποιήσεις η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αποφασίζει για νέες κινητοποιήσεις η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Έτοιμη για επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες δηλώνει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ενώ στις 17:00 θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού των εκπροσώπων της με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν με νέες διακοπές ρεύματος αρχής γενομένης από την Τετάρτη, αν δεν έχουν αίσια κατάληξη οι συνομιλίες.

Το ραντεβού με τον υπουργό Εργασίας γίνεται σε συνέχεια των συνομιλιών που είχε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με τους κ.κ. Λοβέρδο, Παπακωνσταντίνου και Μπιρμπίλη την περασμένη Παρασκευή.

Όπως έγινε γνωστό από το συνδικάτο, υπάρχει κατ΄αρχήν συνεννόηση ώστε η μείωση των μισθών που ισχύει για τις ΔΕΚΟ, να μην επιφέρει μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και να προχωρήσουν στο δεύτερο εξάμηνο του έτους οι προσλήψεις των επιτυχόντων στο διαγωνισμό που ξεκίνησε το 2007.  Ωστόσο, δεν υπάρχει πρόοδος στο ζήτημα των συντάξεων και, ειδικότερα, στη μείωση της εισφοράς του κρατικού προϋπολογισμού προς το ασφαλιστικό ταμείο της ΔΕΗ.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr