Αρχική | Αθλητικά | Μουντιάλ 2010 | Αεροπορική εταιρεία στο στόχαστρο της διοργανώτριας αρχής του Μουντιάλ 2010

Αεροπορική εταιρεία στο στόχαστρο της διοργανώτριας αρχής του Μουντιάλ 2010

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Η νοτιοαφρικανική αεροπορική εταιρεία "Culula", που φημίζεται στη Μαύρη Ήπειρο για τον πρωτότυπο διάκοσμο των αεροσκαφών της, έχει μπει στο στόχαστρο της διοργανώτριας αρχής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, για παράνομη χρήση συμβόλων του Μουντιάλ.

Η αεροπορική εταιρεία, διαφημίζεται στο Διαδίκτυο -κάτω από το διακριτικό Culula.com, ως "ο ανεπίσημος μεταφορέας, αυτού, που ξέρετε εσείς για ποιο μιλάμε".

Η αεροπορική εταιρεία, χωρίς να αναφέρεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την επίσημη ορολογία, και χωρίς να χρησιμοποιεί τα επίσημα σύμβολα της διοργάνωσης, κάνει έμμεση αναφορά στο Μουντιάλ, χρησιμοποιώντας στα αεροσκάφη της φωτογραφίες από, μπάλες, στάδια, και αυτό κατά τη FIFA, σηματοδοτεί "ανεπίσημη συνεργασία με 2010 FIFA World Cup", πράγμα που δεν επιτρέπεται.

Η άποψη της FIFA, έχει ήδη δημιουργήσει αντιδράσεις στη Νότια Αφρική, αν και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Comair Limited, εταιρεία "Χόλντιγκ" στην οποία ανήκει η Culula, δήλωσε ότι "εξεπλάγη από την αντίδραση της FIFA, αλλά η εταιρεία θα σεβαστεί, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία, έχει πολύ αυστηρούς κανονισμούς για τη χρήση των συμβόλων της".
Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, που γίνεται στη Νότια Αφρική ξεκινά στις 11 Ιουνίου.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο