Αρχική | Επιχειρήσεις | Ευρώπη | Το 75,8% των νεκρών πουλερικών είναι μολυσμένα

Το 75,8% των νεκρών πουλερικών είναι μολυσμένα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Το 75,8% των νεκρών πουλερικών που βγαίνουν από τα ευρωπαϊκά σφαγεία είναι μολυσμένα με καμπυλοβακτηρίδια, ενώ το 15,7% είναι μολυσμένα και με σαλμονέλλες σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια Τροφίμων (EFSA)

Η σαλμονέλωση και η καμπυλοβακτηρίωση είναι οι δύο πιο συχνές ανθρώπινες ασθένειες που προκαλούνται από κατανάλωση τροφίμων.  Η EFSA αναφέρει ότι οι κίνδυνοι μόλυνσης των ανθρώπων από το κρέας των μολυσμένων πουλερικών μειώνονται με το καλό ψήσιμο.

troktiko






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο