Αρχική | Ελλάδα | Κρίσιμη συνεδρίαση για τις διακοπές ρεύματος

Κρίσιμη συνεδρίαση για τις διακοπές ρεύματος

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κρίσιμη συνεδρίαση για τις διακοπές ρεύματος

Το αν θα μείνουμε χωρίς ρεύμα και το απόγευμα αποφασίζουν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, μετά την συνάντησή τους με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στο μεταξύ, δεκάδες πολίτες εγκλωβίστηκαν σε ακινητοποιημένα ασανσέρ και πολλά «λαμπάκια» άναψαν σε σπίτια και καταστήματα.

Οι εκπρόσωποι των απεργών συναντήθηκαν το μεσημέρι με τον υπουργό Εργασίας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή παρουσία και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις τους, εργαζόμενοι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Νωρίτερα, συμβολικές καταλήψεις έγιναν στα  γραφεία της ΔΕΗ επί της Χαλκοκονδύλη στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές.

Το δίκτυο της ΔΕΗ δοκιμάζεται, αφού εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί 9 μονάδες παραγωγής ρεύματος και άλλες 7 δεν λειτουργούν λόγω βλάβης ή εργασιών συντήρησης (σε σύνολο 30).

Οι διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη τη χώρα, που ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, συνεχίζονται και, ευτυχώς, που δεν κάνει κρύο για να έχουμε ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr