Αρχική | Ελλάδα | Καιρός: Προβλέπονται βροχές και ισχυροί άνεμοι

Καιρός: Προβλέπονται βροχές και ισχυροί άνεμοι

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Καιρός: Προβλέπονται βροχές και ισχυροί άνεμοι

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα κυρίως στις νότιες και στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές της χώρας. Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένουμε κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με λίγες πιθανότητες για λίγες βροχές στα ορεινά. Πολύ καλύτερες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπου θα έχουμε λίγες αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 7 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις θα φτάσουν τα 6 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 6 Beaufort.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 12 βαθμούς στα κεντρικά τους 14-15 βαθμούς στα Δυτικά τους 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 16 βαθμούς.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr