Αρχική | Οικονομία | Τα εταιρικά αυτοκίνητα θα είναι τεκμήριο εισοδήματος του χρήστη

Τα εταιρικά αυτοκίνητα θα είναι τεκμήριο εισοδήματος του χρήστη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τα εταιρικά αυτοκίνητα θα είναι τεκμήριο εισοδήματος του χρήστη

Την Πέμπτη κατατίθεται στη Βουλή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, με στόχο την αύξηση των εσόδων στα κρατικά ταμεία, αλλά και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.  Το νομοσχέδιο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ορίζει ότι τα εταιρικά αυτοκίνητα που διατίθενται στα στελέχη, θα καταγράφονται στο εισόδημα του χρήστη. Περιλαμβάνει το νομοσχέδιο το εξής:

Επειδή οι επιτηδευματίες αγοράζουν πολυτελή αυτοκίνητα στο όνομα των εταιρειών τους θα προβλεφθεί ότι το κόστος κυκλοφορίας, συντήρησης και τα μισθώματα που καταβάλλονται αποτελούν εισόδημα του χρήστη.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (1 σχολιάστηκε):

Ταβλαρίδης Ι την 21.04.2010, 13:34
avatar
Για μια φορά ακόμα το κράτος τιμωρεί αυτούς μόνο που δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν και με σκοπό να πιάσει(?)κάποια ακριβά ΙΧ ( πόσα είναι αυτά )"τιμωρεί μερικές χιλιάδες άλλους που έχουν (ακόμα) την δυνατότητα να κάνουν χρήση ενός πχ PASSAT 1.8 αξίας 25.000 ευρώ. Εχουν καταλάβει οι κκ οτι αυτό που θα γίνει σε λίγο είναι ότι οι"ακριβοί στόλοι" θα αντικατασταθούν με οχήμα που δεν τα αγγίζει ο νόμος με ότι συνέπεια θα έχει αυτό στα έσοδα στις εταιρίες leasing κτλ. Στην Ελλάδα αν πάει κανείς μπροστά με τον κόπο τις γνώσεις το μεράκι και την εργασία του είναι πάντα υπόλογος.
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr