Αρχική | Επιχειρήσεις | Μεταφορές | British Airways: Μόνο το 60% των επιβατών θα πετάξουν

British Airways: Μόνο το 60% των επιβατών θα πετάξουν

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
British Airways: Μόνο το 60% των επιβατών θα πετάξουν

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία British Airways, ανακοίνωσε σήμερα ότι προβλέπει να μεταφέρει το 60% των επιβατών που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίων για τις πτήσεις της από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου, δηλαδή κατά την πρώτη φάση της προβλεπόμενης απεργίας του ιπτάμενου προσωπικού.

Η ΒΑ σκοπεύει να μεταφέρει "περίπου 45.000 άτομα" την ημέρα, δηλαδή "περίπου το 60% των πελατών που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίων για να ταξιδέψουν τις ημέρες εκείνες". Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία προσθέτει, σε ανακοίνωση της, ότι "πολλές χιλιάδες επιπλέον επιβάτες" θα μπορούσαν να πετάξουν με πτήσεις άλλων εταιρειών, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Οι πελάτες της ΒΑ μπορούν να ελέγξουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.ba.com εάν η πτήση τους θα εκτελεστεί.
Η ΒΑ θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα των πτήσεων της για τη δεύτερη φάση της απεργίας από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου.

Το ιπτάμενο προσωπικό της ΒΑ έχει εγκρίνει με συντριπτική πλειοψηφία την προσφυγή στην απεργία μετά από έκκληση του συνδικάτου Unite, για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων λιτότητας και τις περικοπές θέσεων εργασίας, τα οποία η διοίκηση θεωρεί απαραίτητα για να καλύψει τις μεγάλες απώλειες εσόδων της εταιρείας.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο