Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή αναφορά του πρώτου ότι η κυβέρνηση επαναφέρει το «σύστημα ΠΑΣΟΚ».

Ελπίζω «να το είπε χαριτολογώντας, γιατί ήταν το μεγάλο επιχείρημα της ΝΔ το 2004 για να κερδίσει τις εκλογές» σημείωσε ο κ. Πεταλωτής, προσθέτοντας πως «η ΝΔ έφερε το πιο σάπιο καθεστώς που υπήρξε ποτέ στα πολιτικά χρονικά και μας οδήγησε σε καταστροφικές συνέπειες τις οποίες καλείται να πληρώσει από την τσέπη του ο ελληνικός λαός σήμερα».

«Εάν ο κ. Σαμαράς προσπαθεί με τέτοιου είδους χαριτολογήματα να διαχωρίσει το παρελθόν της σημερινής ΝΔ από την προηγούμενη, αυτή η ενέργειά του πέφτει στο κενό και δείχνει ότι ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί γιατί έχασαν ως κόμμα, αλλά και τις τεράστιες ευθύνες τους για τη σημερινή κατάσταση της χώρας» συμπλήρωσε.

«Εάν ποτέ το κόμμα του κ. Σαμαρά έρθει στην εξουσία ... θέλει να κυβερνήσει με το γνωστό τρόπο που κυβερνούσε ως ΝΔ του κ. Καραμανλή» συνέχισε.
Επιπλέον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε τα σενάρια ανασχηματισμού: «Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα» απάντησε σε σχετική ερώτηση.

«Δεν υπάρχει υπουργείο που να μην αποδίδει. Η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά, ο αριθμός των τυπικών και άτυπων υπουργικών συμβουλίων και των συσκέψεων που γίνονται καθημερινά δείχνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά που γινόταν από την κυβέρνηση της ΝΔ» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με το εάν υπάρχει «κόκκινη» γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου ως προς τις διαφοροποιήσεις στελεχών, ο κ. Πεταλωτής επισήμανε πως «"κόκκινη" γραμμή, ούτως ή άλλως, υπάρχει πάντα σε μια κυβέρνηση» και ότι «ο καθένας μπορεί με κάποιο τρόπο να εκφράζει δικές του απόψεις, όταν όμως υπάρχει απόφαση της κυβέρνηση για ορισμένα ζητήματα, τότε οφείλουμε όλοι να συντασσόμαστε με την απόφαση αυτή».

ΝΔ: Απαράδεκτες υβριστικές επιθέσεις
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει πως δεν καταλαβαίνει και εκτρέπεται σε απαράδεκτες υβριστικές επιθέσεις εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Πεταλωτής στον Αντ. Σαμαρά.

Πρόσθεσε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε επί της ουσίας στις συγκεκριμένες καταγγελίες του Προέδρου της ΝΔ και τον κάλεσε αντί «”να ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα”, να απαντήσει επί των συγκεκριμένων καταγγελιών, που γίνονται από τη ΝΔ, για την κραυγαλέα και πανθομολογούμενη συστηματική προσπάθεια επανασυγκρότησης του σκληρού κομματικού συστήματος ΠΑΣΟΚ στην οποία επιδίδεται το κυβερνητικό κόμμα, με ενέργειες και αποφάσεις, που προσβάλλουν κάθε αίσθημα δικαίου, προκαλώντας την κοινή γνώμη»






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο