Αρχική | ShowBiz | Eurovision: Τα στοιχήματα για τον Γιώργο Αλκαίο

Eurovision: Τα στοιχήματα για τον Γιώργο Αλκαίο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Πολύς ντόρος έγινε με την ψηφοφορία του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision μετά τη δήλωση του Μίμη Πλέσσα, ότι άλλο τραγούδι επέλεξε το κοινό και άλλο η κριτική επιτροπή.

Και εκεί που έκαναν «πάρτι» οι Second Skin θεωρώντας παρά την ήττα τους ότι ήταν πρώτοι στην προτίμηση του κοινού, τα πρώτα στοιχεία τους… αφήνουν με την χαρά!

Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα ποσοστά που επικαλείται η εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», στην προτίμηση του κοινού πρώτος ήταν ο Γιώργος Αλκαίος με ποσοστό 35% και δεύτερος ο Μάνος Πυροβολάκης με ποσοστό 19%. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Καραδήμος και ακολούθησαν η Σάννυ Μπαλτζή με τους Second Skin, οι Μέλισσες, οι Emigre και τέλος ο Χατζηνάσιος.
Παρόμοια ήταν πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή της κριτικής επιτροπής, αλλά με διαφορετική σειρά. Δηλαδή ψήφισε πρώτο τον Καραδήμο, δεύτερο τον Αλκαίο και τρίτο τον Πυροβολάκη.

Βέβαια πια δεν έχει και τόση σημασία, αφού αυτό το τραγούδι πέρασε, αλλά τι γίνεται από εδώ και πέρα. Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχήματα των Eurovisionικών ο Γιώργος Αλκαίος με το «Opa» βρίσκεται στην τέταρτη θέση και έχει ανοδική πορεία.
Ποιοι μας απειλούν όμως
Στην πρώτη θέση των στοιχημάτων βρίσκεται η Νορβηγία, ενώ  ακολουθούν το Αζερμπαϊτζάν και η Αρμενία.


star









Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr