Αρχική | Πολιτική | Μήνυμα Σαμαρά στο κόμμα

Μήνυμα Σαμαρά στο κόμμα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Μήνυμα Σαμαρά στο κόμμα

Μηνύματα στο εσωτερικό του κόμματος έστειλε από το βήμα του έκτακτου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας για αυτοκάθαρση της παράταξης και τονίζοντας ότι όσοι με τη συμπεριφορά τους προσέβαλαν το λαό δεν έχουν θέση στο κόμμα. «Η κόκκινη γραμμή που θέτω εγώ είναι η γραμμή της ενότητας.

Δεν θα ανεχτώ την εσωστρέφεια», υπογράμμισε.
«Δίνουμε μια δύσκολη μάχη, ανεβαίνουμε έναν ανηφορικό δρόμο για να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες και τα λάθη του παρελθόντος, να ξαναμπούμε σε τροχιά νίκης.

Όχι για να πάρουμε την εξουσία, όχι για να διαχειριστούμε ένα σύστημα που κατέρρευσε, αλλά για να αλλάξουμε την Ελλάδα», τόνισε ο κ.Σαμαράς.
Και συνέχισε: «Μέχρι τώρα πολλές φορές σαν κόμμα πέσαμε στο λάθος να μην λέμε τη γνώμη μας από φόβο μη μας 'κακοχαρακτηρίσουν'. Εκπροσωπούμε τα βαθύτατα πιστεύω, τις αρχές και τις αξίες του λαού μας. Και φοβόμασταν να τις εκφράσουμε. Αυτό σταματάει. Ποτέ ξανά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο και για αυτοκάθαρση της παράταξης και τόνισε ότι «όσοι με τη συμπεριφορά τους προσέβαλαν τον ελληνικό λαό και το φιλότιμό του, δεν έχουν θέση στο κόμμα μας».

Άσκησε και κριτική στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να ρίξει ευθύνες των δικών του λαθών στην ΝΔ. «Έχουμε κι εμείς ευθύνες. Αλλά το σύστημα που διένειμε δανεικά δεν το φτιάξαμε εμείς. Το ΠΑΣΟΚ το δημιούργησε. Την υπερχρέωση της Ελλάδας δεν την προκαλέσαμε εμείς. Το ΠΑΣΟΚ την προκάλεσε», υπογράμμισε






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο