Αρχική | Αθλητικά | Νίκη – σωτηρίας ο Λεβαδειακός, 2-1 την Ξάνθη

Νίκη – σωτηρίας ο Λεβαδειακός, 2-1 την Ξάνθη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Νίκη – σωτηρίας ο Λεβαδειακός, 2-1 την Ξάνθη

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γιώργο Μπάρκογλου, ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 της Ξάνθης στο ντέρμπι - σωτηρίας της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ξάνθη προηγήθηκε 1-0 με τον Μπούγκα στο 42’, όμως ο Μπάρκογλου στο 88’ και τις καθυστερήσεις πέτυχε δύο γκολ και έδωσε τη νίκη στους Βοιωτούς.

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής των Πόι (61’), Παπαδημητρίου (63'), ενώ για τον Λεβαδειακό αποβλήθηκε ο Αλεξίου (63’).

Στο παιχνίδι, οι δύο ομάδες έδειξαν μεγάλη προσοχή στην άμυνά τους και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα. Αυτή που το κατάφερε ήταν η Ξάνθη. Στο 42’ ο Πόι έβγαλε την μπαλιά και ο Μπούγκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απαντήσει, όμως δύο λεπτά μετά ο Ναπολεόνι πλάσαρε και ο Φλίσκα κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους, ρόλο πρωταγωνιστή πήρε ο διαιτητής Τσινιάρης, ο οποίος απέβαλε τρεις παίκτες μέσα σε τρία λεπτά. Στο 61’ ο Πόι πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ δύο λεπτά μετά ο Παπαδημητρίου για την Ξάνθη και ο Αλεξίου για τον Λεβαδειακό είδαν επίσης κόκκινες κάρτες.

Έτσι, η Ξάνθη συνέχισε το ματς με εννέα παίκτες και ο Λεβαδειακός με δέκα. Οι Βοιωτοί, εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή, προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και στο 77’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν Μπάρκογλου και Γκονζάλες δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, καθώς ο Βάλλας βρέθηκε πάνω στη γραμμή και απέκρουσε.

Οι αποβολές για την Ξάνθη συνεχίστηκαν. Εκτός γηπέδου έφυγε ο προπονητής των ακριτών, Νίκος Κεχαγιάς, και ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Κασναφέρης.

Στο 88’, ο Μπάρκογλου κατάφερε να πετύχει το 1-1, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των παικτών των ακριτών ισοφάρισε, ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις νίκησε και πάλι την άμυνα της Ξάνθης και χάρισε το «χρυσό» τρίποντο στο Λεβαδειακό.

Κίτρινες κάρτες: Φλίσκας, Αγκάλι, Μπέρτος, Στίνγκα.

Κόκκινες κάρτες: 63’ Αλεξίου – 61’ Πόι, 63’ Παπαδημητρίου.

Λεβαδειακός (Δημήτρης Φαράντος): Λόπεζ Βαγιέχο, Κόλτζος (73' Σερζίνιο), Αλεξίου, Μπράνκο, Ταραλίδης (84' Σόλα), Ζησόπουλος, Γκονζάλες, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Αμπουμπακάρι, Αγκάλι.

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Μπέρτος, Βάλλας, Φλίσκας, Ζίεντσουκ (66' Ζίεντσουκ), Στίνγκα, Μπούγκα (77' Ριζογιάννης), Πόι, Κιντάνα (75' Σουάνης).






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο