Αρχική | Πολιτική | Η κυβέρνηση τα έκανε μούσκεμα

Η κυβέρνηση τα έκανε μούσκεμα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η κυβέρνηση τα έκανε μούσκεμα

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ άσκησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. από την Προσυνεδριακή Διάσκεψη Χαλκίδας για την Απασχόληση, την Κοινωνική Συνοχή και το Ασφαλιστικό.

Ο κ Σαμαράς είπε ότι η Κυβέρνηση μεταφέροντας δαπάνες στο επόμενο έτος και ματαιώνοντας εισπρακτικά μέτρα, "τα έκανε μούσκεμα και αντί να προσπαθήσει να βρει λύσεις στα προβλήματα, που κυρίως η ίδια δημιούργησε, ρίχνει όλο το φταίξιμο στη Νέα Δημοκρατία".

Απέδωσε όμως ευθύνες και στη δική του παράταξη τονίζοντας ότι:  "η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διέπραξε σφάλματα", αλλά, όπως τόνισε "δεν έφτασε η Νέα Δημοκρατία το έλλειμμα στο 12,7%"ενώ διακύρηξε ότι δεν παρέχει κάλυψη σε κανέναν και ζητά να έρθουν όλα στο φως .

Εξάλλου, αναφέρθηκε στην ολιγωρία στο διορισμό Γενικών Γραμματέων, γεγονός που διέλυσε τον εισπρακτικό μηχανισμό, ενώ το κλίμα επέτεινε η ίδια η Κυβέρνηση μιλώντας για επικείμενη χρεοκοπία και παρομοιάζοντας μόνη της την ελληνική οικονομία με τον Τιτανικό.

Ο Α. Σαμαράς επέμεινε στην ακραία γραμμή του για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο, δεσμευόμενος για ακόμη μία φορά να το καταργήσει, αλλά και  να δώσει άμεση προτεραιότητα σε μέτρα τόνωσης της αγοράς.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο