Αρχική | ShowBiz | Eurovision: Τραγούδι για μπουζούκια στο … Όσλο

Eurovision: Τραγούδι για μπουζούκια στο … Όσλο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Όσλο, η Ελλάδα θα συμμετέχει με το τραγούδι Όpa" που λέει ο Γιώργος Αλκαίος και οι Friends
Ο γνωστός καλλιτέχνης και οι φίλοι του επιλέχθηκαν το Σάββατο το βράδυ, από το κοινό και την κριτική επιτροπή να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό.

Ο ελληνικός τελικός, χαρακτηρίστηκε από τη λιτότητα, οι συμμετοχές αν και επτά δεν ήσαν και οι καλύτερες.. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού όλες οι συμμετοχές είχαν ένα κοινό σημείο: τη μετριότητα.

Ο Γιώργος Αλκαίος και οι friends έπεισαν περισσότερο ως παρέα και με μια σχετική άνεση έκοψαν το νήμα και πήραν το εισιτήριο για το Όσλο. Το τί θα φέρουν από τη Νορβηγία όμως είναι ένα ζήτημα, αφού τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, όχι για πρωτιές, αλλά έστω και για μια διάκριση. Εξάλλου, το τραγούδι που στέλνουμε στο Όσλο, θα κάνει μεγάλη επιτυχία στα …μπουζουκομάγαζα. 

Η επιτροπή έβγαλε πρώτο τον Γιώργο Καραδήμο ( μην τυχόν κατηγορηθεί για υποβάθμιση ποιότητας , όπως θα έλεγε και το ΕΣΡ) έκανε όμως την έκπληξη και έβγαλε δεύτερο τον Γιώργο Αλκαίο και τρίτο τον Μάνο Πυροβολάκη. Έτσι, ο Αλκαίος με συνολικά 22 βαθμούς ( 12 κοινό + 10 επιτροπή) επικράτησε του Πυροβολάκη που συγκέντρωσε 18 (10 κοινό + 8 επιτροπή).

Κατά τα άλλα η βραδυά στιγματίστηκε από τη λιτότητα των καιρών και δεν είχε τη λάμψη των προηγούμενων διοργανώσεων, αν και οι δύο παρουσιάστριες, η Τζένη Μπαλατσινού και η Ρίκα Βαγιάννη, έκαναν ότι μπορούσαν για να σώσουν την κατάσταση.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο