Αρχική | Ελλάδα | Αυτοκτονία μυστήριο 62χρονου επιχειρηματία

Αυτοκτονία μυστήριο 62χρονου επιχειρηματία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αυτοκτονία μυστήριο 62χρονου επιχειρηματία

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση της αυτοκτονίας 62χρονου επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός στην εξοχική του κατοικία στο Καμηλάρι.

Ο άτυχος άνδρας ήταν συνιδιοκτήτης σε ένα από τα πιο παλιά εστιατόρια στο κέντρο του... Ηρακλείου. Μάλιστα επειδή το κατάστημα βρίσκεται κοντά στα δικαστήρια, θαμώνες ήταν αρκετοί δικηγόροι που περιγράφουν τον 62χρονο ως άνθρωπο αγαπητό, κοινωνικό και δραστήριο. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 5 χθες το απόγευμα.

Την Αστυνομία ενημέρωσε σε κατάσταση σοκ η κόρη του θύματος. Ο 62χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα. Αστυνομικοί του τμήματος Μοιρών που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν την σορό του στο υπνοδωμάτιο, δεξιά από την κεντρική είσοδο. Μάλιστα επειδή το σώμα του είχε πλακώσει την καραμπίνα φοβήθηκαν μήπως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και γι’ αυτό παράλληλα με την ιατροδικαστή, στον τόπο κατέφθασαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου και αστυνομικοί της σήμανσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε αυτοκτονία, ωστόσο αναμένεται και η διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής. Παρά την εξονυχιστική έρευνα που έγινε στο σπίτι, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο