Αρχική | Οικονομία | Ολυμπιακή: Συνάντηση με Σαχινίδη θα έχουν οι καταληψίες

Ολυμπιακή: Συνάντηση με Σαχινίδη θα έχουν οι καταληψίες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ολυμπιακή: Συνάντηση με Σαχινίδη θα έχουν οι καταληψίες

Στο κτήριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους παραμένει μικρή ομάδα απολυμένων της πρώην Ολυμπιακής, παρά το βήμα καλής θέλησης που έκαναν χθες, όταν αποφάσισαν να τερματίσουν το μπλόκο στην οδό Πανεπιστημίου.

Από τις 20:00 χθες το βράδυ η οδός Πανεπιστημίου έχει δοθεί στην κυκλοφορία.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για να ανοίξει ο δρόμος. Με έγγραφο που απέστειλε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας ζήτησε να παρέμβουν οι αστυνομικοί, για να ανοίξει η οδός Πανεπιστημίου.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας έδωσε μάλιστα εντολή στους αστυνομικούς να εφαρμόσουν τον νόμο και, εφόσον κρίνουν αναγκαίο, και την αυτόφωρη διαδικασία.

Σήμερα, οι εκπρόσωποι των πρώην εργαζομένων της ΟΑ θα έχουν νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη σε μία προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή». Οι ίδιοι πάντως ζητούν να εφαρμοστούν όσα τους είχε υποσχεθεί η προηγούμενη κυβέρνηση.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
2.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr