Αρχική | Οικονομία | Ανακοίνωση της ΕΛΆΣ για το περιστατικό στη Δάφνη

Ανακοίνωση της ΕΛΆΣ για το περιστατικό στη Δάφνη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ανακοίνωση της ΕΛΆΣ για το περιστατικό στη Δάφνη

Όταν ένα περιπολικό της αστυνομίας σταμάτησε για να κάνει έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο που του φάνηκε ύποπτο. Με το που άναψαν τον φάρο του περιπολικού οι δύο δράστες που ήταν σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο βγήκαν και άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών στην οδό Κουντουριώτου στη Δάφνη.

Η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για τις βαλλιστικές εξετάσεις στα ευρύματα της συμπλοκής , που στοίχησε τη ζωή στον 35χρονο Λ. Φούντα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, βρέθηκαν κάλυκες του όπλου του Φούντα, των δύο αστυνομικών και άλλος ένα από άλλο περίστροφο, μάλλον από το συνεργό του 35χρονου.

Από τα ευρύματα προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε πυροβολήσει προς τους αστυνομικούς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από τις μέχρι τώρα εργαστηριακές – βαλλιστικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, σε ότι αφορά την ένοπλη συμπλοκή στην περιοχή της Δάφνης, προέκυψαν τα ακόλουθα:

§ Το περίστροφο που βρέθηκε δίπλα στον θανάσιμα τραυματισθέντα Φούντα Λάμπρο έφερε δύο πυροδοτημένους κάλυκες και τέσσερα φυσίγγια, διαμετρήματος 0,38 special , και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές πράξεις

§ Οι τέσσερις από τους πέντε κάλυκες που βρέθηκαν στη Σκηνή του περιστατικού ανήκουν στα δύο υπηρεσιακά όπλα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην ένοπλη συμπλοκή. Ο πέμπτος έχει βληθεί από πιστόλι, τύπου GLOCK .

§ Οι δύο βολίδες και ένα μεταλλικό θραύσμα βολίδας έχουν βληθεί από υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού, ενώ οι άλλες δύο έχουν βληθεί από το παραπάνω περίστροφο.

§ Στ o γάντι που έφερε στo δεξί χέρι του ο θανάσιμα τραυματισθείς βρέθηκαν σωματίδια κατάλοιπων πυροβολισμού.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις συνεχίζονται."






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο