Αρχική | Πολιτική | Ο Α. Σαμαράς στις Βρυξέλλες αλλά τα προβλήματα είναι στην Αθήνα

Ο Α. Σαμαράς στις Βρυξέλλες αλλά τα προβλήματα είναι στην Αθήνα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Α. Σαμαράς στις Βρυξέλλες αλλά τα προβλήματα είναι στην Αθήνα

Σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς, συμμεριζόμενος ότι η χώρα περνάει τη σοβαρότερη κρίση των τελευταίων 50 ετών, θα κάνει ότι είναι δυνατό για να στηρίξει την Ελλάδα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε ότι ο κ. Σαμαράς την ερχόμενη Τρίτη 16 Μαρτίου θα βρεθεί στις Βρυξέλλες ως επίσημος καλεσμένος από τον πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Β.Μάρτενς και θα παραβρεθεί σε πρόγευμα εργασίας όπου θα λάβουν μέρος σημαντικοί υπουργοί Οικονομίας ευρωπαϊκών χωρών όπως η κα Κριστίν Λαγκάρντ της Γαλλίας, ο κ. Σόιμπλε από τη Γερμανία και ο κ. Τρεμόντι από την Ιταλία.

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι οι τρόποι με τους οποίους η Ευρώπη θα βγει με γρήγορο και ασφαλή τρόπο από την κρίση ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι στις 25 Μαρτίου ο πρόεδρος της Ν.Δ θα μετάσχει στις Βρυξέλλες στη σύνοδο του ΕΛΚ.

Οι δραστηριότητες στο εξωτερικό του κ Σαμαρά, γίνονται κάτω από το βάρος που είχε η αποτυχία της κυβέρνησης Καραμανλή η οποία περιόρισε την αξιοπιστία της ΝΔ, πράγμα που γίνεται αιτία να μην ωφελείται πολιτικά από τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ.

Επιπρόσθετο πρόβλημα για την αξιωματική αντιπολίτευση, είναι και η αδυναμία συνεννόησης μεταξύ του κ. Σαμαρά και της κ. Μπακογιάννη πράγμα που ενισχύει την εντύπωση ενός κόμματος που έχει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα.

Τέλος, ορατή είναι και η  αδυναμία αρκετών συνεργατών του κ. Σαμαρά να εφαρμόσουν με δημιουργικό τρόπο την πολιτική που περιγράφει, ώστε να μπορέσει να σταθεί σαν εναλλακτική λύση στη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο