Αρχική | Αθλητικά | Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Αλέξη Τζόρβα

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Αλέξη Τζόρβα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Αλέξη Τζόρβα

Απρόοπτο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Αλέξη Τζόρβα προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής πορτιέρο ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα ο Νίκος Νιόπλιας να τον αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με την Σταντάρ, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τον Αστέρα. Ως εκ τούτου την εστία των Πράσινων θα υπερασπιστεί ο Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Ρουκάβινα-Δάρλας οι νέοι

Στο μεταξύ ο Γκαλίνοβιτς δεν πρόκειται να είναι η μόνη αλλαγή στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας  προσανατολίζεται σε... ένα ευρωπαϊκό λίφτινγκ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να χρησιμοποιήσει με τους βασικούς τον Αντε Ρουκάβινα, ενώ θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί και ο Φίλιππος Δάρλας.

Ο 45χρονος προπονητής του Τριφυλλιού έχει διαπιστώσει ότι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Νίκος Σπυρόπουλος έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, οπότε προτίθεται να τους δώσει ανάσες στο ματς με τους Βέλγους. Αντικαταστάτης του «Σάλπι» πιθανότατα θα είναι ο Ρουκάβινα. Ο Κροάτης είχε χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, ωστόσο τότε ο Νιόπλιας προτίμησε να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή και στο διάστημα που αγωνίστηκε άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

Οσο για τον Σπυρόπουλο που από πλευράς φόρμας δεν είναι και στα καλύτερά του, λογικά τη θέση του θα αφήσει στον Φίλιππο Δάρλα. Εξάλλου στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν και οι Βύντρα, Σιμάο. Ο Ελληνας μπακ θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Αφρικανός χαφ θα αναπληρώσει το κενό του τιμωρημένου Κώστα Κατσουράνη.

Με το κλασικό 4-2-3-1

Με βάση τα όσα έχουν διαφανεί στις προπονήσεις, λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα παραταχτεί με 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Μάριο Γκαλίνοβιτς. Την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν από αριστερά προς τα δεξιά οι Δάρλας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα. Ανασταλτικοί χαφ θα είναι οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο, ενώ πιο ελευθέρα θα κινείται ο Καραγκούνης. Στην αριστερή πτέρυγα θα παίξει ο Λέτο, ενώ στη δεξιά ο Ρουκάβινα. Αιχμή του δόρατος φυσικά θα είναι ο Σισέ.

exedra






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο