Αρχική | Πολιτική | Ευρώπη | Υπουργός προωθεί τα συμφέροντα της εταιρείας του

Υπουργός προωθεί τα συμφέροντα της εταιρείας του

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Τα γερμανικά ΜΜΕ καταγγέλλουν ότι  ο αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Guido Westerwelle, έχει μετατρέψει τα υπηρεσιακά ταξίδια του στο εξωτερικό σε οικογενειακές εκδρομές.

Όπως γράφει η εφημερίδα Berliner Zeitung ο ομοσπονδιακός υπουργός Εξωτερικών στα υπηρεσιακά του ταξίδια προωθεί τα επιχειρηματικά συμφέροντα της οικογενείας του. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο ταξίδι του στην Ασία μέσα Ιανουαρίου στην οικονομική αντιπροσωπεία που τον συνόδευε, συμμετείχε εκπρόσωπος της εταιρίας του αδελφού του καθώς και ένας συνεταίρος του συντρόφου του υπουργού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα στις 13 Ιανουαρίου ο Guido Westerwelle, πραγματοποίησε ένα τετραήμερο ταξίδι σε Ιαπωνία και Κίνα. Τον υπουργό συνόδευε μια ομάδα 10 επιχειρηματιών. Στην ομάδα περιλαμβανόταν και ο Ralf Marohn, μεγαλομέτοχος και διαχειριστής της εταιρίας Far Eastern Fernost Beratungs- und Handels GmbH, στην οποία μετέχει και ο αδελφός του υπουργού.

Μέτοχος στην ίδια εταιρία είναι και η ελβετική εταιρία είναι επίσης Mountain Partners AG, που ανήκει  στον φίλο του υπουργού και σημαντικό χρηματοδότη του κόμματος FDP, πρόεδρος του οποίου είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Guido Westerwelle.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο