Αρχική | Οικονομία | Δεσμευτήκαμε στην Κομισιόν για σύνταξη στα 67 χρόνια

Δεσμευτήκαμε στην Κομισιόν για σύνταξη στα 67 χρόνια

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Δεσμευτήκαμε στην Κομισιόν για σύνταξη στα 67 χρόνια

Σύμφωνα με την στην έκθεση προόδου για την δημοσιονομική προσαρμογή που έστειλε η κυβέρνηση στις Βρυξέλλες, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι θα γίνει σταδιακή αύξηση των θεσμοθετημένων γενικών ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και τη μείωση των υψηλότερων συντάξεων.

Η υπόσχεση που δίνουμε εγγράφως στην Κομισιόν, θα θεσμοθετηθεί με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τον Απρίλιο στη Βουλή. Επίσης, στο ίδιο νομοσχέδιο θα προβλέπεται η μείωση των ανώτατων συντάξεων, όπως ζήτησε το Ecofiστις 16 Φεβρουαρίου.

Το υπουργείο Εργασίας συνεχίζει να υποστηρίζει, πως πρόθεσή του είναι η αύξηση της μέσης πραγματικής ηλικίας συνταξιοδότησης μέσω της κατάργησης των πρόωρων συντάξεων και της παροχής κινήτρων για παράταση του εργασιακού βίου, αλλά η έγγραφη διαβεβαίωση στην έκθεση προόδου, για σύνταξη στα 67 χρόνια, είναι μάλλον ισχυρότερη από τις υπουργικές προθέσεις.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο