Αρχική | Επιχειρήσεις | Εκπτώσεις και προσφορές στα καταστήματα

Εκπτώσεις και προσφορές στα καταστήματα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Εκπτώσεις και προσφορές στα καταστήματα

Η μεγάλη πτώση της ζήτησης στην αγορά, οδηγεί τους εμπόρους σε εκπτώσεις 20%  έως 50% με σκοπό να τονώσουν την αγορά ενόψει του Πάσχα.
Κατακλυσμός προσφορών αναμένεται τις επόμενες ημέρες στα καταστήματα, αφού οι έμποροι προσπαθούν να συγκρατήσουν τη μείωση του τζίρου τους, που εκτιμάται ότι θα φτάσει στο 20%.

Όπως έχουν δηλώσει και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργάνων, εμφανίζονται δε αποφασισμένοι, να απορροφήσουν την επιπλέον επιβάρυνση από την αύξηση του ΦΠΑ στις τιμές των προϊόντων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Ν’εα», τις δυο πρώρες εβδομάδες του Μαρτίου, η κίνηση στην αγορά κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και εκτιμάται ότι θα πέσει ακόμη περισσότερο τώρα που το δώρο Πάσχα στους δημοσίους υπαλλήλους μειώθηκε κατά 30%, ενώ φημολογείται ότι κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στον ιδιωτικό τομέα.

Οι προσφορές στα είδη ένδυσης, υπόδησης, στα ηλεκτρικά, τα ηλεκτρονικά, στα έπιπλα, στα είδη σπιτιού ακόμη και στα παιχνίδια αναμένεται να φτάσουν μέχρι και το 50%. Στα ρούχα η έκπτωση θα κυμανθεί από 20% έως 50%, στα παπούτσια από 30% έως 50%, στα ηλεκτρικά και τα ηλεκτρονικά από 10% έως 40% και στα ήδη σπιτιού έως 50%.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο