Αρχική | Αθλητικά | Ο Παναθηναϊκός παίζει για τη φάση των «16»

Ο Παναθηναϊκός παίζει για τη φάση των «16»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Παναθηναϊκός παίζει για τη φάση των «16»

Υψηλά στάνταρ απόδοσης σε όλο το 90λεπτο, αλλαγές στην ενδεκάδα (μέχρι και πέντε) για να αντιμετωπιστεί η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και μεγάλη προσοχή στην άμυνα για να μείνει απαραβίαστη είναι η «τριλογία Νιόπλια», εν όψει του αποψινού αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, που δίνει ο Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο (22.05, ΑΝΤ1).

Από σήμερα ξεκινά ουσιαστικά ο «Γολγοθάς» για τους «πράσινους», καθώς μέχρι το τέλος του μήνα η ομάδα θα παίζει ανά τρεις μέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το μεγάλο στοίχημα για τον 45χρονο προπονητή είναι να παρουσιάσει μια «φρέσκια» από δυνάμεις ομάδα, ως αντίδοτο στην κούραση, και συνάμα ικανή να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» για να αντιμετωπίσει λοιπόν την κούραση αλλά και για να γεμίσει τις μπαταρίες των παικτών που έχουν... καταπονημένο παρελθόν έχει αποφασίσει να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, που ίσως να φτάσουν και τις πέντε. Συγκεκριμένα, ο Βύντρα θα πάρει τη θέση του Μαρίνου (νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι) στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Δάρλας θα καλύψει τον Σπυρόπουλο (έχει συνεχή παιχνίδια και χρειάζεται ξεκούραση) στο αριστερό άκρο και ο Σιμάο θα παίξει αμυντικό χαφ αντί του Κατσουράνη που είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στη ρεβάνς με τη Ρόμα) και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από κει και πέρα, ο Ρουκάβινα αναμένεται να πάρει τη θέση του Σαλπιγγίδη στη δεξιά πλευρά και ο Χριστοδουλόπουλος του Λέτο στην αριστερή πλευρά. Τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας θα καλύψουν οι Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Καραγκούνης, Σισέ και Σίλβα.
 
Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν το «μηδέν» στην άμυνα, κάτι που σημαίνει ότι θα περιορίσουν το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας συγκριτικά με άλλα παιχνίδια. Σύμμαχο στην προσπάθεια για ένα αποτέλεσμα που θα τους βάλει στη θέση του οδηγού, εν όψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στη Λιέγη, θα έχουν τον κόσμο τους που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες. Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 50.000 θεατές που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο