Αρχική | Πολιτική | Σκληρή επίθεση Σαμαρά στον Γ. Ραγκούση

Σκληρή επίθεση Σαμαρά στον Γ. Ραγκούση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σκληρή επίθεση Σαμαρά στον Γ. Ραγκούση

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση στη Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την παροχή ιθαγένειας στους μετανάστες, ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ και στον υπουργό Εσωτερικών. Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε την απόσυρση της τροπολογίας για τις απευθείας αναθέσεις από τον πρωθυπουργό για τις συγκροτήσεις επιτροπών και ομάδων έργου. 

«Αυτά είναι τα «νέα ήθη» που φέρνετε; Τι είδους απευθείας αναθέσεις εθνικών ζητημάτων σε ξένες εταιρίες έχετε στο μυαλό σας; Έχετε καταλάβει ότι δεν διοικείτε Μη Κυβερνητική Οργάνωση αλλά κυβέρνηση δημοκρατικής χώρας; Είστε μια κυβέρνηση που, ενώ έχει πρόβλημα δημοσίου ελλείμματος, καταργεί ψηφισμένα δημόσια έσοδα της προηγούμενης κυβέρνησης, εγγράφει σε μια δύσκολη χρονιά παραπανίσιες δαπάνες και φουσκώνει το έλλειμμα» ανέφερε  ο Aντώνης Σαμαράς.

«Κάνετε ό,τι μπορείτε για να κλονίσετε την εμπιστοσύνη μας… Και τώρα βγάζετε αυτή την τροπολογία της ντροπής! Γιατί αυτό είναι η τροπολογία σας: Ντροπή! Αποσύρετέ την αμέσως… Και μη διανοηθείτε να ξαναφέρετε τέτοιους είδους τροπολογίες», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σε υψηλούς τόνους κυμάνθηκε και η απάντηση του υπουργού Εσωτερικών που έκανε λόγο για «ατόπημα» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο κ. Σαμαράς διάλεξε αυτήν ακριβώς την ημέρα που ο  Γιώργος Παπανδρέου κορυφώνει την προσπάθεια στο εξωτερικό για να αλλάξει το παγκόσμιο κλίμα υπέρ της Ελλάδας και των εθνικών συμφερόντων για να καταφέρει πισώπλατο χτύπημα. Στην πραγματικότητα, προσπαθεί να αμφισβητήσει την ηθική ακεραιότητα του Έλληνα πρωθυπουργού», τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης και εξαπέλυσε βολές εναντίον της ΝΔ για το δημοσιονομικό έλλειμμα.   






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο