Αρχική | Πολιτική | Ο Χρ. Παπουτσής εξακολουθεί να προκαλεί δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ

Ο Χρ. Παπουτσής εξακολουθεί να προκαλεί δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Χρ. Παπουτσής εξακολουθεί να προκαλεί δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ

Ρευστή παραμένει η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το «μέλλον» του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χρ. Παπουτσή, μετά την έντονη αντιπαράθεσή του με τον υφυπουργό Οικονομικών Φιλ.Σαχινίδη και δεδομένης της δυσαρέσκειας του πρωθυπουργού που παρενέβη στο θέμα ενόσω βρισκόταν στο Παρίσι.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Γιώργος Παπανδρέου ενδέχεται να του δείξει «κόκκινη κάρτα» μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι θα τον «αποκεφαλίσει» μόνο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, καθώς για να ορισθεί νέος γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας απαιτούνται εκλογές και ο κ. Παπανδρέου προτιμά να τις αποφύγει.
Αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, πιθανότερος αντικαταστάτης του κ. Παπουτσή φέρεται ο Πέτρος Ευθυμίου.

Το τοπίο εκτιμάται πως θα ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή του Γ. Παπανδρέου από την Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με το Βήμα, σημαντικός αριθμός των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι το προφίλ του Χρ. Παπουτσή έχει φθαρεί, ενώ και συνεργάτες του πρωθυπουργού εμφανίζονται να συνηγορούν στην εκτίμηση ότι ο κ. Παπουτσής έχει έναν δύσκολο δρόμο μπροστά του.

Ο κ. Παπουτσής, παρά τις διορθωτικές δηλώσεις που έκανε, κατά βάθος διατηρεί τις θέσεις του, γεγονός που φάνηκε στη χθεσινή εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega. «Φυσικά έκλεισε το θέμα με τον κ. Σαχινίδη» δήλωσε και παραδέχθηκε ότι η αντίδρασή του ήταν υπερβολική. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, επανέφερε τη διαφωνία του με τον υφυπουργό Οικονομικών. «Προς τι οι ειρωνείες των υπουργών στη Βουλή; Από πού κι ως πού είναι μεταφυσικό το δίλημμα ανάπτυξη ή ύφεση;» αναρωτήθηκε.

Παράλληλα, ούτε το θέμα της παραίτησης του κ Σαχινίδη έχει λήξει, αφού ο υφυπουργός φέρεται δυσαρεστημένος και ζητά έμπρακτη στήριξη, η οποία δεν ήρθε ούτε καν από τον πολιτικό του προϊστάμενο, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr