Αρχική | Ελλάδα | Ποιοι απεργούν την Πέμπτη 11 Μαρτίου

Ποιοι απεργούν την Πέμπτη 11 Μαρτίου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ποιοι απεργούν την Πέμπτη 11 Μαρτίου

Την Πέμπτη έχουν κηρύξει πανελλαδική πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στην οποία θα συμμετάσχουν και δάσκαλοι και νηπιαγωγοί. Την ίδια μέρα θα απεργήσουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αλλά και οι λιμενεργάτες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα κινηθούν αεροπλάνα και βαπόρια.

.Μέχρι και την Πέμπτη θα μείνουν κλειστοί οι ΧΥΤΑ. Οι εργαζόμενοι στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ) θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 10 Μαρτίου από τις 11:00 έως το τέλος του ωραρίου.
Κινητοποιήσεις για την περικοπή του 13ου και 14ου μισθού και των επιδομάτων προγραμματίζουν και οι αστυνομικοί. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ την Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 18:00.
 
Αντιδρώντας στην απόφαση για την εγκατάσταση μεμονωμένων ταμειακών μηχανών χωρίς το ηλεκτρονικό σύστημα έλεγχου των εισροών - εκροών που προτίθεται, να επιβάλει το υπουργείο Οικονομικών, οι βενζινοπώλες αποφάσισαν  να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία για τις 18 Μαρτίου.
Για έκτη ημέρα παραμένει αποκλεισμένο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από τους απολυμένους της πρώην Ολυμπιακής, κρατώντας κλειστή την Πανεπιστημίου, ενώ την ίδια ώρα περίπου 100 συμβασιούχοι των προγραμμάτων Stage έχουν αποκλείσει το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Πειραιώς.

Επίσης, σήμερα Τρίτη απεργούν για δεύτερη ημέρα οι εφοριακοί, οι οποίοι αντιδρούν στην περικοπή επιδομάτων τους και την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης, ενώ σε καθημερινές στάσεις εργασίας έχουν προχωρήσει και οι δικαστικοί λειτουργοί, από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι.

 








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
1.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr