Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Άνανδρη προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση

Άνανδρη προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

"Άνανδρη προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση εναντίον του" χαρακτήρισε  ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, την επίθεση που δέχτηκε από ομάδα αγνώστων ανδρών στη δυναμική απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης, στην πλατεία Συντάγματος, στις 5 Μαρτίου.

Πρόκειται για  τις πρώτες δηλώσεις του προέδρου της ΓΣΕΕ, μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο "Eυαγγελισμός" όπου νοσηλεύθηκε προληπτικά.
"Αυτές οι πρακτικές  είναι ξένες σε σχέση με τις αρχές και τις αξίες του εργατικού κινήματος. Στο παρελθόν αποτελούσαν θλιβερό προνόμιο προβοκατόρων και υπονομευτών των αγώνων για κοινωνικά δικαιώματα, ελευθερίες και για τη δημοκρατία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος και προέτρεψε τους εργαζομένους να μην φοβηθούν και να μην ενδώσουν σε απειλές απ’ όπου και αν προέρχονται.

Έδωσε μάλιστα το σύνθημα για τη νέα συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας, στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 11ης Μαρτίου.
"Να συναντηθούμε όλοι οι εργαζόμενοι, οι Έλληνες πολίτες στη συγκέντρωση για να υψώσουμε μυριόστομη κραυγή διαμαρτυρίας για τα κοινωνικά άδικα και μονομερή οικονομικά μέτρα".

Ο κ. Παναγόπουλος δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές έξω από τη βουλή, όπου είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση της ομοσπονδίας της ΓΣΕΕ.
Λίγο πριν κάνει  δηλώσεις στα ΜΜΕ, ο κ. Παναγόπουλος δέχθηκε νερό και γιαούρτια και στη συνέχεια, ακολούθησε συμπλοκή με διαδηλωτές, οι οποίοι τον προπηλάκισαν και τον τραυμάτισαν.

Ο πρόεδρος της  ΓΣΕΕ κατέφυγε στο προαύλιο της βουλής, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για ιατρικές εξετάσεις






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο