Αρχική | Πολιτική | Ειρωνείες Ντόρας, αδιαφορία Αντώνη

Ειρωνείες Ντόρας, αδιαφορία Αντώνη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ειρωνείες Ντόρας, αδιαφορία Αντώνη

Αιχμηρές δηλώσεις για τον Αντώνη Σαμαρά έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την διάρκεια συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Η  κ.

Μπακογιάννη χαρακτήρισε δύσκολη τη σχέση της με τον πρόεδρο της Ν.Δ σημειώνοντας ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές και προσεγγίσεις.
Σε ερώτηση για το πρόσφατο ταξίδι της στην Κύπρο και το γεγονός ότι δεν είχε ενημερώσει τη Ρηγίλλης, απάντησε ειρωνικά, ότι δεν χρειάζεται να πάρει άδεια από τον κ.Σαμαρά και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να κάνω αίτηση με χαρτόσημο των 5 ευρώ;»

Σε ερώτηση για το αν πρόκειται να ιδρύσει νέο κόμμα, αποφεύγοντας να απαντήσει ευθέως, επανέλαβε ότι «τα κόμματα δημιουργούνται στην περίπτωση υπαρκτής ανάγκης»
Η κ. Μπακογιάννη επιβεβαίωσε ότι είχε πρόσφατα συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή, επανέλαβε ότι συνεργάτες του βοήθησαν στην εκλογή Σαμαρά, ενώ έχει μετανιώσει - όπως είπε - που δεν μίλησε όταν έπρεπε.

Απο τηνπλευρά της, χαμηλούς τόνους κρατά η Ρηγίλλης επί της ουσίας της συνέντευξης της Ντόρας Μπακογιάννη  στις  αιχμές της Ντόρας Μπακογιάννη  για την συμπεριφορά της ηγεσίας της ΝΔ απέναντί της.

Όπως  για παράδειγμα όταν έκανε λόγο για «δύσκολη σχέση»,    όταν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην θέλει και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς να παραμείνει στη ΝΔ ή όταν ανέφερε ειρωνικά πως θα κάνει αίτηση με… χαρτόσημο εφεξής για να πραγματοποιήσει επίσκεψη  σε άλλο κράτος.

Ως ένα έμμεσο σχόλιο όμως μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή δήλωση του Πάνου Παναγιωτόπουλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου,  ότι «ο πρόεδρος του κόμματος θέλει και καθημερινά το κάνει πράξη να έχει μια γόνιμη συμπόρευση με όλα τα στελέχη». Προηγουμένως πάντως  ο εκπρόσωπος της ΝΔ είχε δηλώσει «δεν έχω κάποιο σχόλιο» για την συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη.     

Την ίδια στιγμή συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ φέρονται να δηλώνουν με  νόημα ότι την ηγεσία του κόμματος την απασχολούν μόνο τα μεγάλα προβλήματα του τόπου.    






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο