Αρχική | Πολιτική | ΝΔ: Εμπλοκή Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση Siemens

ΝΔ: Εμπλοκή Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση Siemens

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΝΔ: Εμπλοκή Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση Siemens

Ένταση επικράτησε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση της Siemens. Βουλευτές της ΝΔ κατηγόρησαν την προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ πλειοψηφία των μελών της εξεταστικής ότι προχωρά στη διερεύνηση της υπόθεσης του C41,  χωρίς προηγουμένως να έχει ολοκληρωθεί και να έχει εξεταστεί ενδελεχώς  η υπόθεση των ψηφιακών παροχών του ΟΤΕ, για προφανείς  λόγους.

Στη σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής,  βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε απόσπασμα από το ημερολόγιο Χριστοφοράκου, με το οποίο φέρεται να είχε «ραντεβού» με τον σημερινό υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 9/12/1999, όταν αυτός ήταν σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.   

Στο ημερολόγιο του Μιχάλη Χριστοφοράκου έχει καταχωρηθεί ειδικά το όνομα του σημερινού υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τη σημείωση «Μαξίμου». Το έγγραφο αυτό παρουσίασε στη Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη «SIEMENS» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος.

Στο ημερολόγιο με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου του 1999 αναγράφεται το όνομα του σημερινού υπουργού, στην κατηγορία TERMINE που σημαίνει «ραντεβού», ενώ στην απέναντι κατηγορία αναγράφεται η λέξη «KONTAKTE» που σημαίνει «επαφή».






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο