Αρχική | Τουρισμός | Καλημέρα από το Ίντερνετ θα λέει η Ελλάδα

Καλημέρα από το Ίντερνετ θα λέει η Ελλάδα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Καλημέρα από το Ίντερνετ θα λέει η Ελλάδα

Με σύνθημα τη λέξη «καλημέρα»  θα αρχίσει το αμέσως προσεχές διάστημα η φετινή διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ στις διεθνείς αγορές. Όπως ανακοίνωσε χθες η υφ. Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου, για τη φετινή διαφημιστική καμπάνια αποφασίστηκε να αξιοποιηθεί το ήδη υπάρχον υλικό, το οποίο ανανεώθηκε, με το κόστος της προβολής της Ελλάδας για το 2010 να υπολογίζεται άνω των 12 εκατομμυρίων ευρώ.

«Το “αλλάζω καμπάνια, σήμα και λογότυπο” κάθε χρόνο είναι έξω από τη δική μας λογική, τη στιγμή, μάλιστα, που ανταγωνίστριες χώρες έχουν την ίδια επικοινωνιακή ταυτότητα για τον τουρισμό τους δεκαετίες τώρα» ανέφερε η κ. Γκερέκου, υπογραμμίζοντας πως το δημιουργικό κομμάτι της διαφημιστικής καμπάνιας δεν κόστισε τίποτα στο ταμείο του ΕΟΤ.

Επιπλέον, τη μουσική επένδυση του διαφημιστικού -πρόκειται για το «Χαμόγελο της Τζοκόντα» του Μ. Χατζιδάκι- πρόσφερε (την άδεια χρήσης της) ο κληρονόμος Γ. Χατζιδάκις αφιλοκερδώς. Φέτος όμως θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαφήμιση μέσω του Διαδικτύου. Η κ. Γκερέκου τόνισε ότι η παρουσία της Ελλάδας στο Internet θα πολλαπλασιαστεί σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές, όταν, όπως είπε, «απουσιάζαμε εντελώς ως χώρα».

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι για πρώτη φορά υπάρχει συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με την πολιτική ηγεσία στο σχεδιασμό της διαφημιστικής καμπάνιας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ν. Αγγελόπουλος.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr