Αρχική | Επιχειρήσεις | 100.000 επιχειρήσεις είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο

100.000 επιχειρήσεις είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
100.000 επιχειρήσεις είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο

«Βρόχο» αποτελεί για την αγορά η έλλειψη ρευστότητας δήλωσε την Τρίτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Ασημακόπουλος.
Πάνω από 100.000 επιχειρήσεις είναι ένα βήμα πριν το λουκέτο, πολλές είναι ανοιχτές μόνο για την τακτοποίηση των υποχρεώσεων τους, υπογράμμισε.

«Συνέχεια συρρικνώνεται το εισόδημα προς κατανάλωση, κάτι που σημαίνει λιγότερα έσοδα για τις ΜΜΕ και λιγότερες θέσεις εργασίας. Πρόκειται για φαύλο κύκλο. Πρέπει να σκεφτούμε αναπτυξιακά μέτρα για τα επόμενα 2 – 3 χρόνια., αλλά και μέσα άμεσης αντιμετώπισης αναγκών» επισήμανε ο κ. Ασημακόπουλος.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη για απορρόφηση του ΦΠΑ από τις επιχειρήσεις παρατήρησε ότι ούτως ή άλλως δεν υπάρχει δυνατότητα αυξήσεων στις τιμές, καθώς η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών μειώνεται επικίνδυνα για πραγματικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

«Κανείς πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ή της ΕΣΕΕ δεν θα βάλει την υπογραφή του για να καταργηθεί ο 14ος μισθός, αυτό αποκλείεται» δήλωσε κατηγορηματικά.

«Πρέπει να φύγουμε από το μοντέλο της κατανάλωσης στο μοντέλο της παραγωγής, να μεγαλώσουν οι προϋπολογισμοί για τα προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ που ανακοίνωσε η υπουργός Ανάπτυξης» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο