Αρχική | Πολιτική | Βουλευτές ζητούν την κεφαλή του Χρ. Παπουτσή

Βουλευτές ζητούν την κεφαλή του Χρ. Παπουτσή

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Βουλευτές ζητούν την κεφαλή του Χρ. Παπουτσή

Ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, είναι πολύ ενοχλημένος από τη συμπεριφορά κορυφαίων στελεχών, όπως οι κκ Παπουτσής και Σκανδαλίδης, διότι ενώ αυτός δίνει τη μάχη για την επιβίωση της χώρας, οι δύο βουλευτές δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στη κυβέρνηση.

Και αν ο κ Σκανδαλίδης προσπάθησε με πολλούς τρόπους να ανασκευάσει την εικόνα «ανταρσίας» που πέρασε στη κοινή γνώμη, ο κ Παπουτσής φέρεται να είναι σε δυσμενέστερη θέση. Ο πρωθυπουργός, με τη πρέμβαση του από το εξωτερικό έστειλε μήνυμα ότι δεν θα δεχθεί άλλες διαφοροποιήσεις με αφορμή τα οικονομικά μέτρα.

Ενδεικτικό της έντασης που δημιουργήθηκε, είναι πού οι υπουργοί τηλεφωνούσαν στο Μέγαρο Μαξίμου, στον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο και εξηγούσαν ότι δεν γίνεται σε κάθε νομοσχέδιο που κατατίθεται να αντιδρά ο κ. Παπουτσής.

Ο κ. Πάγκαλος μάλιστα μίλησε και με τον πρωθυπουργό μεταφέροντας την οργή των υπουργών στον πρωθυπουργό. Ο τελευταίος ουσιαστικά ανήγγειλε ότι θα επιληφθεί ο ίδιος του θέματος όταν γυρίσει από το ταξίδι του από την Ουάσινγκτον.

Την κεφαλή του κ. Παπουτσή ζητούν ωστόσο και βουλευτές του Κινήματος οι οποίοι έδωσαν το μήνυμα στο Μαξίμου ότι δεν τους αντιπροσωπεύουν οι επιθέσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Κύριος εκφραστής ο βουλευτής της συμπολίτευσης Κώστας Καρτάλης ο οποίος επέκρινε την στάση του κ. Παπουτσή.

Ο ίδιος προσπάθησε με συναισθηματικά επιχειρήματα να δικαιολογήσει την στάση του αλλά πλέον οι εξελίξεις θα τον προσπεράσουν. Ηδη, λέγεται στο παρασκήνιο, με τις παρεμβάσεις του δεν μπορεί να εκπροσωπεί το κόμμα την στιγμή μάλιστα που ο πρωθυπουργός δίνει μάχη στο εξωτερικό. Πάντως οι ψυχραιμότερες φωνές μιλούν όχι για διαγραφή αλλά για αποπομπή από το αξίωμα που του έχει δοθεί.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο