Αρχική | Ελλάδα | Παραμένει κλειστή η οδός Πανεπιστημίου και Κοραή

Παραμένει κλειστή η οδός Πανεπιστημίου και Κοραή

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Παραμένει κλειστή η οδός Πανεπιστημίου και Κοραή

Κινητοποιήσεων  συνέχεια και σήμερα Τρίτη σε πολλούς κλάδους εργαζομένων. Για έκτη συνεχή μέρα παραμένει κλειστή η οδός Πανεπιστημίου και Κοραή από πρώην εργαζομένους της Ολυμπιακής που παραμένουν έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Από την κινητοποίηση σημειώνονται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος των υπαλλήλων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Πειραιώς βρίσκονται από νωρίς το πρωί 120 περίπου εργαζόμενοι με συμβάσεις Stage, διαμαρτυρόμενοι για την απόρριψη του αιτήματος μονιμοποίησής τους.

Στον απεργιακό  χορό έχουν μπει από χτες οι εφοριακοί, ενώ 2ωρες στάσεις εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι πραγματοποιούν οι δικαστικοί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 12 Μαρτίου.

Κλειστοί παραμένουν οι ΧΥΤΑ όλης της χώρας μέχρι και την Πέμπτη 11 Μαρτίου, καθώς απεργούν οι υπάλληλοι των δήμων.

Για 24 ώρες θα παραμείνουν  κλειστά τα πρατήρια βενζίνης την ερχόμενη Πέμπτη 18 Μαρτίου, καθώς η  ομοσπονδία βενζινοπωλών αποφάσισε  νέα 24ωρη προειδοποιητική απεργία.

Σημειώνεται ότι  για την Πέμπτη 11 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η 24ωρη πανελλαδική  γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ και  ΓΣΕΕ.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο