Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Η πρώτη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη

Η πρώτη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Κατηγορηματικά διέψευσε η Ντόρα Μπακογιάννη την ύπαρξη τριβών με τον Αντώνη Σαμαρά, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εσωκομματικές εκλογές. Παράλληλα, επέκρινε την κυβέρνηση Καραμανλή ότι «δεν υλοποίησε το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις της», ενώ επεσήμανε ότι η μόνη της σχέση με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο είναιο πως υπήρξαν συμμαθητές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» του Alter, κ κα. Μπακογιάννη απέδωσε την εκλογική της ήττα στο ότι είχε συνδεθεί με την κυβέρνηση Καραμανλή και είχε απομακρυνθεί από τον κόσμο λόγω των καθηκόντων της στο υπουργείο Εξωτερικών.

 Παράλληλα, απέρριψε το ενδεχόμενο δημιουργίας δικού της κόμματος και την ύπαρξη τριβών με τον Αντώνη Σαμαρά. Σε ερώτηση για διαγραφή της με αφορμή την επίσκεψή της στην Κύπρο μετά από εκείνη του κ. Σαμαρά, η βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι είχε κανονιστεί προ πολλού και, μεταξύ σοβαρού και αστείου, είπε: «θα υποβάλλω αίτηση με χαρτόσημο των 5 για να μπορώ να βλέπω οποιονδήποτε αρχηγό χώρας είναι προσωπικός μου φίλος».

«Φταίω που δεν μίλησα όταν έπρεπε», είπε για τις κυβερνήσεις Καραμανλή, προσθέτοντας πως ουδέποτε εισηγήθηκε πρόωρες εκλογές. Όπως είπε, δεν άσκησε κριτική λόγω της εύθραυστης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ.

Αναφερόμενη στην υπόθεση Siemens, η βουλευτής τόνισε ότι ήταν η πρώτη που ζήτησε εξεταστική επιτροπή για την Siemens και πρόσθεσε πως ο Χριστοφοράκος ήταν συμμαθητής της και απλά είχε φωτογραφηθεί μαζί του.  «Οι βρόμικες δουλειές γίνονται υπόγεια και στα σκοτεινά στέκια», τόνισε και επεσήμανε ότι η εξεταστική επιτροπή οφείλει και θα βγάλει άκρη για το ποιος πήρε τα λεφτά και γιατί.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο