Αρχική | Οικονομία | Πρόσθετος φόρος όταν δεν κόβουν αποδείξεις

Πρόσθετος φόρος όταν δεν κόβουν αποδείξεις

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πρόσθετος φόρος όταν δεν κόβουν αποδείξεις

Θα κλείνουν οι επιχειρήσεις που δεν κόβουν αποδείξεις,και  πρόστιμα σε όσους φοροδιαφεύγουν ενώ απώλεια αφορολογήτου για ελεύθερους επαγγελματίες εμπεριέχει μεταξύ άλλων, το φορολογικό νομοσχέδιο,το οποίο θα φέρει η κυβέρνηση στη δημοσιότητα την ερχόμενη εβδομάδα.

Με τον τρόπο αυτό περίπου 800.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες θα απειλούνται με πρόσθετο φόρο 1.200 ευρώ,στην περίπτωση που «πιαστούν» να μην κόβουν αποδείξεις,.

Επιπλέον,αξίζει να σημειωθεί ότι ειδική...πολιτική θα εφαρμοστεί σε γιατρούς, δικηγόρους και συμβολαιογράφους, όπου πολλές φορές παρατηρείται η δικαιολογία της συνολικής εξόφλησης από τους πελάτες, όταν εντοπίζονται να μην έχουν εκδώσει αποδείξεις. Οι ελεγκτικές υτπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα βιβλία επισκεπτών ώστε κάθε επίσκεψη να αντιστοιχίζεται από μία απόδειξη.

Ακόμη, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων προχωρά στη δημιουργία μιας εξειδικευμένης υπηρεσίας η οποία θα ελέγχει τους ιδιώτες με μεγάλα εισοδήματα .Ειδικό τμήμα της ίδιας υπηρεσίας θα βάλει στο στόχαστρο το παραεμπόριο και την αντιμετώπισή του σε συνεργασία με άλλους φορείς,όπως η αστυνομία






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο