Αρχική | ShowBiz | Τζούλια Αλεξανδράτου: Μήνυση με δικηγόρο τον Α. Κούγια για το dvd

Τζούλια Αλεξανδράτου: Μήνυση με δικηγόρο τον Α. Κούγια για το dvd

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Μήνυση και αγωγή κατά του παρτενέρ της στο dvd με σκηνές σκληρού πορνό Iαν Σκοτ αλλά και της εταιρείας παραγωγής, θα καταθέσει η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο τύπου που αποστέλλει σε όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Κατόπιν της αποκαλύψεως εκ της κας Αλεξανδράτου στους συνεργάτες του Αλέξη Κούγια των πραγματικών γεγονότων που αφορούν την γνωριμία της με τον ερωτικό της σύντροφο στο γνωστό dvd των πραγματικών συνθηκών της βιντεοσκοπήσεως ς του γνωστού dvd, αλλά και των όσων συνέβησαν ακολούθως με την κυκλοφορία του στα περίπτερα:

1. θα κατατεθεί μήνυση στη Γαλλία, εις βάρος του ερωτικού συντρόφου της κας Αλεξανδράτου αφού τώρα απεκαλύφθη η πραγματική του ταυτότητα και ο τόπος κατοικίας του για τα εγκλήματα που αφορούν την παράνομη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου dvd

2. Θα κατατεθεί αγωγή στην Ελλάδα εις βάρος του ίδιου προσώπου για την ηθική βλάβη της κας Αλεξανδράτου από την παράνομη δημοσιοποίηση αλλά και

3. Θα κατατεθεί αγωγή αποζημιώσεως εις βάρος του ιδίου αλλά και εις βάρος της εταιρείας για την παράνομη κυκλοφορία του».

Ωστόσο στο δελτίο τύπου δεν αναφέρεται πόσα ακριβώς χρήματα θα ζητήσει αποζημίωση η Τζούλια ούτε δίνεται εξήγηση πως κατατίθεται μήνυση και αγωγή κατά του γάλλου Ιαν Σκοτ ενώ η Τζούλια στη συνέντευξη της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του starείχε πει πως ο παρτενέρ της ήταν πρώην ερωτικός της σύντροφος ονόματι Γιώργος.

Είναι βέβαιο πως οι εξελίξεις θα είναι ενδιαφέρουσες γιατί τόσο ο γάλλος όσο και ο παραγωγός του dvd, λογικό είναι να αντιδράσουν και να τοποθετηθούν για την αγωγή της Τζούλιας.

star








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr