Αρχική | Media | Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης

Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Τη συμμετοχή του στην 24ωρη πανελλαδική – πανεργατική απεργία των συνδικάτων στις 11 Μαρτίου, για την ανατροπή των πρόσφατων κυβερνητικών μέτρων, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), καλώντας τις Ενώσεις μέλη της να πάρουν μέρος σε αυτήν.

«Όταν ο Πρωθυπουργός παραδέχεται ότι η κυβέρνηση πήρε σκληρότερα μέτρα απ’ όσα ζητούσαν οι Βρυξέλλες, τότε η αντίδραση των εργαζομένων για την ανατροπή τους, είναι μονόδρομος», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ

«Τα σκληρά εισπρακτικά μέτρα που καλούν τους εργαζόμενους να πληρώσουν μονομερώς, μετά την κρίση των χρηματιστηρίων και των Τραπεζών, και το κόστος των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, επιδέχονται μια μόνον απάντηση: τη δράση για την απόσυρσή τους», προσθέτει.

Επισημαίνει ακόμη ότι «η πολιτική που παρουσιάζεται ως 'επώδυνη εξυγίανση' δεν είναι τίποτα άλλο από σκληρές νεοφιλελεύθερες επιλογές, που δεν οδηγούν σε διέξοδο από την κρίση».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. καλεί επίσης το «διασωματειακό» να επεξεργαστεί επειγόντως το σύνολο των αιτημάτων και την τακτική για την παρέμβαση των εργαζομένων στην ενημέρωση, τόσο στα πλαίσια του ευρύτερου συνδικαλιστικού κινήματος, όσο και αυτόνομα με βάση τα ιδιαίτερα προβλήματα στον Τύπο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο