Αρχική | Πολιτική | Σκανδαλίδης: Υπουργοί επιδιώκουν την διαγραφή μου

Σκανδαλίδης: Υπουργοί επιδιώκουν την διαγραφή μου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σκανδαλίδης: Υπουργοί επιδιώκουν την διαγραφή μου

Να πέσουν οι τόνοι επιχειρούν στο ΠΑΣΟΚ, μετά το «σάλο» που δημιούργησε στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κόμματος αρχικά η επίθεση Παπουτσή στον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, και αμέσως μετά η συνέντευξη Σκανδαλίδη σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας την πρωινή εκπομπή των Δ. καμπουράκη και Γ. Οικονομέα στο Mega, έβγαλε από το κάδρο τον πρωθυπουργό. Όπως και στην διευκρινιστική του δηλωση χθες, επανέλαβε ότι στόχος του δεν ηταν ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες αναφορές του σε «αναγκαία μέτρα». Ωστόσο, εξαπέλυσε βέλη για κυβερνητικά στελέχη σχετικά με την αντίδραση τους στη συνεντευξη οπου παραχώρησε στην «Real News».

Ο κ. Σκανδαλίδης ισχυρίστηκε ότι υπουργοί δημιούργησαν τα σενάρια περί διαγραφής του, με τις εισηγήσεις τους στον πρωθυπουργό. «Πήγαν στην επαρχία το Σαββατοκύριακο και καλά έκαναν. Εγω πηγαίνω τρεις μήνες τώρα. Να μου πουν και αυτοί πόσες έχουν πάει», δήλωσε χαρακτηριστικά για στελέχη κυβέρνησης.

Βολές εξαπέλυσε και κατά του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το εγώ και το εμείς εγώ το νιώσει πολύ καλύτερα στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Βούγια».






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο