Αρχική | Πολιτική | Κόσμος | Αποχώρησαν από τις ΗΠΑ γιατί τους έλεγξαν στο αεροδρόμιο

Αποχώρησαν από τις ΗΠΑ γιατί τους έλεγξαν στο αεροδρόμιο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Αντιπροσωπεία βουλευτών από το Πακιστάν αποχώρησε από τις ΗΠΑ, μετά την επιμονή των Aρχών του αεροδρομίου της Ουάσινγκτον να τους υποβάλει σε έλεγχο, παρά τη διαβεβαίωση για το αντίθετο που τους είχε δώσει το αμερικανικό Yπουργείο Εξωτερικών.

Όπως δήλωσε ο Αμπάς Αφρίντι, επικεφαλής της εξαμελούς αντιπροσωπείας που πραγματοποιούσε επίσκεψη στις ΗΠΑ, το Yπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ τους κάλεσε στην Ουάσινγκτον προκειμένου να συζητήσουν θέματα ασφαλείας και ανάπτυξης, με την υπόσχεση ότι δεν θα υποβληθούν σε έλεγχο στον ολόσωμο σαρωτή.

Πράγματι, οι βουλευτές δεν υποβλήθηκαν σε έλεγχο κατά την άφιξή τους στην αμερικανική πρωτεύουσα. Όταν όμως θέλησαν να ταξιδέψουν από την Ουάσινγκτον σε άλλη πόλη, τότε οι Aρχές τούς ανακοίνωσαν ότι έπρεπε να περάσουν από τους ολόσωμους σαρωτές.

«Αρνηθήκαμε να το κάνουμε και τώρα επιστρέφουμε στο Πακιστάν», δήλωσε ο Αφρίντι.

Στις αρχές του μήνα, δύο Πακιστανές αρνήθηκαν επίσης να υποβληθούν σε έλεγχο στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στη Βρετανία, προτιμώντας να μην επιβιβαστούν στην πτήση τους για το Πακιστάν.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο