Αρχική | Αθλητικά | Το πλάνο για να φτάσει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Το πλάνο για να φτάσει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Την πρώτη από τις δύο νίκες που θέλουν να κατακτήσουν οπωσδήποτε οι «ερυθρόλευκοι» πριν οδηγηθούν στο καθοριστικό ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, θα προσπαθήσουν να πάρουν αύριο το απόγευμα (19.00, Novasports 1) στο Καυταντζόγλειο. Κόντρα στον Ηρακλή, ο οποίος παίζει τα ρέστα του για να εξασφαλίσει πόντους σωτηρίας, η αποστολή των παικτών του Μπάντοβιτς μόνο εύκολη δεν φαντάζει.

Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά και το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού αλλά και τον κομβικό ρόλο του στη μάχη για τον φετινό τίτλο. Τις τελευταίες ημέρες έχει χτυπήσει την καμπάνα του «συναγερμού» στου Ρέντη.

Με ομιλίες σε αυστηρό τόνο φροντίζει να περάσει τα μηνύματα που θέλει στους παίκτες. Στόχος του είναι να εξαλείψει τα όποια φαινόμενα απειθαρχίας παρουσιάστηκαν έως τώρα και να βάλει τους ποδοσφαιριστές του στην «πρίζα» εν όψει της τελικής αντεπίθεσης για το πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα τραυματισμών μειώνονται πλέον αισθητά. Αυτό το γεγονός είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις για τον Μπάντοβιτς. Αφενός έχει την άνεση να κάνει πλάνα με περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα, αφετέρου καταλαβαίνει ότι ο συναγωνισμός για μια θέση στο βασικό σχήμα μπορεί να ανεβάσει επικίνδυνα το «θερμόμετρο» στην ομάδα.

Μπροστά λοιπόν στο ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιο κρούσμα απειθαρχίας, φρόντισε από τα μέσα κιόλας της εβδομάδας να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα στου Ρέντη. Το ευχάριστο για εκείνον όμως είναι ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ολυμπιακός θα οδηγηθεί πάνοπλος στο ντέρμπι με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην αναμέτρηση με την Μπορντό στη Γαλλία για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γι’ αυτά τα καθοριστικά παιχνίδια μπορεί να υπολογίζει στους Ντουντού και Ντάτολο που αποτελούν δύο παίκτες-κλειδιά στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Αγώνα δρόμου κάνει και ο Ντιόγκο για να προλάβει να φωνάξει παρών στο ελληνικό classico, αλλά στην επίθεση υπάρχουν πλέον οι λύσεις. Ο Ντάρμπισιρ, ο Λούα Λούα και ο Μήτρογλου δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι τρεις τους διεκδικούν δύο θέσεις στην ενδεκάδα του Καυταντζογλείου, όπου ο Μπάντοβιτς σκέφτεται να επαναφέρει το 4-3-3. Λογικά, ο Κονγκολέζος θα μεταφερθεί στα άκρα για να καλύψει το κενό του τραυματία Ντάτολο. Στη δεξιά πτέρυγα αναμένεται ο Ζαϊρί, ενώ αιχμή του δόρατος θα είναι ένας εκ των Ντάρμπισιρ - Μήτρογλου.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο