Αρχική | Αθλητικά | Πορεία διαμαρτυρίας οπαδών του ΠΑΟΚ το Σάββατο

Πορεία διαμαρτυρίας οπαδών του ΠΑΟΚ το Σάββατο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πορεία διαμαρτυρίας οπαδών του ΠΑΟΚ το Σάββατο

Την αντίθεσή τους, προς την απαγόρευση των μετακινήσεων οπαδών, πρόκειται να εκφράσουν με πορεία διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιήσουν αύριο στις 12.30 το μεσημέρι, στην Καμάρα, οι σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλεί όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παρευρεθεί και να συμμετέχει δυναμικά στην πορεία που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ στις 6/3/10 στην Καμάρα. Πρέπει να διατρανώσουμε την αντίθεση μας στην υπουργική απόφαση που απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών και όλα τα «περίεργα» περιστατικά που συνέβησαν εις βάρος μας σε διάφορα γήπεδα. Επιπλέον, θα πρέπει να αποδείξουμε ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα αντανακλαστικά και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις των καιρών. Όλοι χαιρόμαστε την πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου, ζούμε μαγευτικές στιγμές, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα αναπάντητο. Όλοι στην Καμάρα».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr