Αρχική | Αθλητικά | Πρώτος στον όμιλο ο Ολυμπιακός "καθάρισε" τη Κάχα Λαμποράλ

Πρώτος στον όμιλο ο Ολυμπιακός "καθάρισε" τη Κάχα Λαμποράλ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πρώτος στον όμιλο ο Ολυμπιακός "καθάρισε" τη Κάχα Λαμποράλ

Την πρώτη θέση του 8ου ομίλου εξασφάλισε ο Ολυμπιακός, μία αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα επικρατώντας, 102-85, της Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ (5η ημέρα). Η ομάδα του Πειραιά γνωρίζει ήδη την αντίπαλό της στα πλέι οφ (στις 3 νίκες), τη δεύτερη δηλαδή του 7ου ομίλου, Προκόμ Τρεφλ από την Πολωνία, την οποία θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας το διάστημα 23 Μαρτίου-7 Απριλίου στο δρόμο προς το φάιναλ φορ του Παρισιού (7-9 Μαϊου).

Η δεύτερη θέση του 8ου ομίλου που διασταυρώνεται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (πρώτη του 7ου ομίλου) θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, από τα αποτελέσματα των αγώνων Κάχα Λαμποράλ-Τσιμπόνα, Κίμκι-Ολυμπιακός, με τους Ισπανούς και τους Ρώσους να μετρούν από 3 νίκες - 2 ήττες και τους Κροάτες 1 νίκη - 4 ήττες, αλλά με βάση τα μαθηματικά να ελπίζουν με νίκη τους στη Βιτόρια.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο